uitverkocht-3067 5 MACRON LAZIO MAGLIA GARA WELKORT UFFICIËLE 2018 19 M18 MAGLETTA uivbc042490-voetbalshirts

uitverkocht-3067 5 MACRON LAZIO MAGLIA GARA WELKORT UFFICIËLE 2018 19 M18 MAGLETTA uivbc042490-voetbalshirts

3067 5 MACRON LAZIO MAGLIA MAGLETTA GARA WELKORT UFFICIËLE 2018 19 M18

Diepe ontspanning in liefdevolle aanraking.

Even stilte in de mallemolen van altijd doorgaande gedachten.

Je geaccepteerd voelen.Jody laat in deze video zien hoe hoog de druk tegenwoordig is om het perfecte lichaam te hebben

Dat is wat je mag ervaren in een Hartstrelingmassage.Joma SAutope Calcio Numero-10 Pro PN10S.901.FG Een sessie die je helpt om met de diepere lagen in jezelf in aanraking te komen door meditatie, tantra-oefeningen en tantramassage.

Door deze unieke combinatie werken de sessies bij Hartstreling niet alleen lang door, maar helpen ze je ook om jezelf te ontwikkelen. Om meer ontspanning,Nitro Snowboard Beast 155cm 2018 gebraucht rust en jezelf zijn te ervaren in je hele leven.

Can’t stop the feeling

Genieten én groeien gaan hand in hand bij een Hartstrelingmassage

Maar het allerviest waren de wc’s en de deurklinken

“Lieve Esther, … Jouw rust, “no nonsens”Inkov-8 mannen Race Elite Strakken zwart Inov8 Strakkens rennende Strakken aanpak en massages zijn naast leerzaam ook een genot …” – Jan

10 jaar geleden kwamen we in aanraking met Tantra. We zijn hier als een blok voor gevallen. Een liefde die we graag doorgeven. Ik heb de meest leuke bezienswaardigheden uitgeprint van internet en in mijn tas gestopt7 jaar geleden leidde dit tot het oprichten Salewa Ultra Flex Mid GTX oranje Magnet 64416 4515 Mountain Footwear mannen'svan Hartstreling en het aanbieden van Tantramassages.

Inmiddels zijn onze massagesessies uitgegroeid tot iets wat volgens onze klanten uniek is in Nederland. En bieden we ook Tantrasessies100-Gamakatsu SC15-2H Saltwater Fly Hooks 4 0 aan zonder massage, persoonlijke workshops en Tantrsiche coaching.

Bij de Hartstrelingmassages en de Tantrasessies Ecstatic body en Deep Lakai Bristol zwart zwart Suede schoenrelaxation mag je je overgeven aan de liefdevolle zorg van Esther. Bij deze sessies Indrukwekkend: de strijd voor het perfecte lichaam in een videoben je als man of vrouw alleen welkom.

Bij Tantra voor Jou kun je alleen of samen met je partner komen Thermische single Buitenshuis Camping Sleeping Zaks UltraLicht Wandeling Winter Enveloppevoor individuele Tantra op maat. Deze sessies verzorgen we samen.Shimano ChairRing DURA-ACE FC-7800, 54 tanden, 130 mm, grijs

"De Ecstatic Body sessie was een heerlijke sessiePearl Izumi 19111901 Reis voor mannen Korte lichtgewicht Fabriek 12 65533;-delen 655533; Inseam Cycling met een hele fijne opbouw, een soort reset van de dagelijkse beslommeringen." - Ed

I could not ask for more

Kom kennismaken

Ben je benieuwd wat een Hartstrelingmassage voor je kan betekenen? Maak dan gebruik van onze Zwart HOLE OPIRUS-II OPS met draaiende hengel.

"Ik heb je Hartstrelingmassage echt mogen ervaren als “wauw”. Zo liefdevol en rustig en met veel aandacht." - W