klant eerst, krediet eerst-A0654 ECOSCANDAGLIO LAWRANCE HOOK2 7X GPS SPLITSHOT VISSERIJ SCAN mzpmc062715-Vissen

klant eerst, krediet eerst-A0654 ECOSCANDAGLIO LAWRANCE HOOK2 7X GPS SPLITSHOT VISSERIJ SCAN mzpmc062715-Vissen

A0654 ECOSCANDAGLIO LAWRANCE HOOK2 7X GPS SPLITSHOT VISSERIJ SCAN

Diepe ontspanning in liefdevolle aanraking.

Even stilte in de mallemolen van altijd doorgaande gedachten.

Je geaccepteerd voelen.Maatjessalade uit het noorden

Dat is wat je mag ervaren in een Hartstrelingmassage.SRAM 00.2418.079.000 Zahnkranz-KassetteXG-1175, 11-fach 10-12-14-16-18-21-24-28 Een sessie die je helpt om met de diepere lagen in jezelf in aanraking te komen door meditatie, tantra-oefeningen en tantramassage.

Door deze unieke combinatie werken de sessies bij Hartstreling niet alleen lang door, maar helpen ze je ook om jezelf te ontwikkelen. Om meer ontspanning,Stroom van de lijn Gtp Type R Won 500m Groene visserijlijn Eengloeidraad Leider rust en jezelf zijn te ervaren in je hele leven.

Een kleinschalig park dat je alle gelegenheid biedt om te genieten van een heerlijke vakantie

Genieten én groeien gaan hand in hand bij een Hartstrelingmassage

Omdat veel Japanse huizen slecht geïsoleerd zijn

“Lieve Esther, … Jouw rust, “no nonsens”[Adidas] BB6166 ULTRABOOST mannen die schoenen aan het rennen schoenen sportschoenen zwart Hit aanpak en massages zijn naast leerzaam ook een genot …” – Jan

Individuele TantrasessiesFox Ranger WR kort --zwart 30

10 jaar geleden kwamen we in aanraking met Tantra. We zijn hier als een blok voor gevallen. Een liefde die we graag doorgeven. We staan allebei sterk in onze schoenen en zorgen goed voor onszelf7 jaar geleden leidde dit tot het oprichten Skiskiën Skibergbeklimmannen TouRing FISCHER TRANSALP 82 --2019van Hartstreling en het aanbieden van Tantramassages.

Inmiddels zijn onze massagesessies uitgegroeid tot iets wat volgens onze klanten uniek is in Nederland. En bieden we ook TantrasessiesPesca da Traino Set Pesca Spro Canna Surfrute con Fladen Ruolo Combinato aan zonder massage, persoonlijke workshops en Tantrsiche coaching.

Bij de Hartstrelingmassages en de Tantrasessies Ecstatic body en Deep Het Noord-Face Basiskamp Duffel Xs blauwZwarte T20732 Zakage Unisex blauwZwartrelaxation mag je je overgeven aan de liefdevolle zorg van Esther. Bij deze sessies aast de dagcrème ook de nachtcrèmeben je als man of vrouw alleen welkom.

Bij Tantra voor Jou kun je alleen of samen met je partner komen Handelaars Racing Bicycle ITM Sword Hi Tech Autobon 31,8 42 Road Bike Handlebarvoor individuele Tantra op maat. Deze sessies verzorgen we samen.Mountain Hardwear Lamina-9 blad 65533; 65533;C Bruine Slaapzak

"De Ecstatic Body sessie was een heerlijke sessieCabine Gepersonaliseerde Dartmoard Cabinet Set met een hele fijne opbouw, een soort reset van de dagelijkse beslommeringen." - Ed

Aan de overkant van het meer ligt de historische stad Sneek

Kom kennismaken

Ben je benieuwd wat een Hartstrelingmassage voor je kan betekenen? Maak dan gebruik van onze Nieuwe Craghoerpers mannen met kap 65533; Herston wandelen Everyday 3-in-1 jasje.

"Ik heb je Hartstrelingmassage echt mogen ervaren als “wauw”. Zo liefdevol en rustig en met veel aandacht." - W